Unde vei calatorii in 2017

Anul 2016 se apropie de sfarsit, iar 2017 se apropie cu noi planuri si dorinte ce par de neatins? Afla ce surprize te asteapta in viitorul an pe toate planurile: dragoste, cariera si bani.

Saturn se afla in Sagetator pe toata durata lui 2017. Asta aduce multe responsabilitati in ceea ce priveste studiile, calatoriile in strainatate, religia si spiritualitatea.

Calatoriile in strainatate si cunoasterea altor culturi va pot schimba viata. Nu exista o modalitate mai buna

de a iesi din propria zona de confort. Intr-o tara straina, intalniti oameni diferiti, cu valori si traditii diferite. Cu siguranta, va veti imbunatati capacitatea de comunicare si abilitatile lingvistice.

In special datorita Internetului si retelelor de Social Media, globalizarea este deja o realitate. Dar nu te poti adapta la noul äsat globalô stand si navigand pe net. Doar calatoriile te pot ajuta sa cunosti si sa intelegi cu adevarat lumea. Pentru a face totul cat mai usor, cel mai bine apelezi la o agentie de turism profesionista, EuroTouring Travel.

In 2016 Neptun, este in continuare in zodia Pesti si iti poate deschide perspective noi, provocandu-te sa actionezi pe baza instinctului si a increderii. In cadrul acestui proces vei descoperi o dimensiune cu totul noua a propriei persoane, dar si forta vocii launtrice. Insa fiind pozitionat intr-o zona financiara, trebuie sa fii precaut la deciziile financiare majore, inclusiv la deciziile legate de credite, imprumuturi si orice ti-ar putea pune in pericol fondurile. Neptun semnifica autoiluzionarea si confuzia, dar si intuitia, creativitatea, credinta si revelatia. Provocarea careia trebuie sa-i faci fata consta in a exploata plusurile lui Neptun pentru a inmulti zerourile din coada sumei de cont, in timp ce incerci sa tragi pe sfoara aspectele cele mai putin favorabile. Intr-un plan diferit, Neptun te va impinge sa descoperi ceea ce valorezi cel mai mult la ceilalti oameni, la viata si la nivelul spiritual al existentei. Atentie insa, nu te lasa influentat, gandeste pe cont propriu.

Jupiter se afla in Fecioara de la inceputul anului pana pe data de 9 septembrie, iar apoi in Balanta, de pe 9 septembrie pana la sfarsitul anului.

Pentru mai multe detalii citeste horoscopul pe zodii.

Zodii Soare si Luna

Leu
Soare in Leu
26 grade
Rac
Luna in Rac
25 grade

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2017 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Site dezvoltat si administrat de DCwebdesign.ro