Ce te asteapta in septembrie 2017

Anul 2016 se apropie de sfarsit, iar 2017 se apropie cu noi planuri si dorinte ce par de neatins? Afla ce surprize te asteapta in viitorul an pe toate planurile: dragoste, cariera si bani.

Saturn se afla in Sagetator pe toata durata lui 2017. Asta aduce multe responsabilitati in ceea ce priveste studiile, calatoriile in strainatate, religia si spiritualitatea.


Plecarea lui Jupiter din Fecioara, pe 9 septembrie 2017, este un lucru bun, pe de-o parte, fiindca astfel se destrama

careul in T Jupiter-Saturn-Neptun care ne-a dat atatea batai de cap in ultimul an, a creat atat de multa instabilitate si a scos atat de mult gunoi de sub pres.

Pe de alta parte, sosirea lui Jupiter in Balanta conduce automat la formarea unui alt careu in T: Jupiter-Uranus-Pluto. Acesta, insa, desi are tendinte violente, va fi mai explicit, mai direct, mai decis. Poate fi si foarte motivant, chiar daca creeaza socuri.

Trecerea lui Jupiter in Balanta mai are inca un mare avantaj: naste o relatie foarte armonioasa intre Jupiter si Saturn, un sextil cu receptie mutuala (Jupiter in Balanta se afla in exaltarea lui Saturn, iar Saturn in Sagetator, in domiciliul lui Jupiter).

In astrologia traditionala, aspectele armonioase Jupiter-Saturn sunt considerate constructive, aducatoare de organizare si prosperitate, la nivel general si individual. Este o schimbare radicala de registru, avand in vedere ca, atata timp cat a stat in Fecioara (august 2015 - septembrie 2016), Jupiter a fost in careu cu Saturn, iar rezultatul a fost o mare harababura, impanata cu actiuni discontinue si contradictorii. Astfel putem sa ne organizam mai bine si sa ne gandim sa plecam intr-o vacanta si sa analizam mai bine oferta charter Creta de la EuroTouringTravel.

Deocamdata, insa, eclipsa de Soare din 1 septembrie 2016, care se formeaza la 9ー21' Fecioara, in opozitie cu Neptun si in careu cu Marte si Saturn, poate sa ne mai toarne o portie zdravana de stres, confuzie si deruta, daca nu cumva si mai rau. Iar eclipsa de Luna din 16 septembrie 2016 pare sa aiba tendinte similare.

Asadar, chiar daca anunta noi inceputuri promitatoare, luna septembrie 2016 ne mai poate da destul de furca. Atmosfera se va limpezi si va deveni mult mai respirabila catre finele lunii, cand, in sfarsit, Marte va parasi Sagetatorul, luandu-si valea dintr-o portiune de zodiac (Scorpion si Sagetator) pe care a batatorit-o indelung si cu multe daune incepand din ianuarie 2016.

Ultima decada din septembrie 2016 parafeaza intrarea intr-o alta etapa: pe 22 Mercur isi reia mersul direct, pe 26 e randul lui Pluto sa-si reia mersul direct, iar pe 27 Marte isi incheie definitiv ciclul retrogradarii si intra in Capricorn, unde se simte foarte bine, fiindca este semnul lui de exaltare. Pana atunci, insa, s-ar putea sa mai avem de tras...

Zodii Soare si Luna

Leu
Soare in Leu
26 grade
Rac
Luna in Rac
25 grade

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2017 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Site dezvoltat si administrat de DCwebdesign.ro