Horoscop 2017 Fecioara

Fecioara

Horoscop 2017 Fecioara, previziunile pe tot anul

Horoscop 2017 Fecioara - Viata sociala si personala in 2017

Nativii din zodia Fecioarei vor avea un an foarte pozitiv si optimist. Vei gandi cu mai multa maturitate decat ai facut-o pana acum. Viata sociala si prieteniile vor fi in centrul atentiei in acest an, iar energia pozitiva si optimismul vor fi pretutindeni. E un moment prielnic pentru introspectii si descoperirea sinelui cat si a drumului spiritual pe care il vei urma. Daca vei primi sugestii de la cei din jur, mai bine te gandesti de doua ori inainte sa le pui in aplicare. Cateva evenimente din acest iti vor zdruncina acest echilibru emotional si fizic. Ai grija sa iei deciziile corecte mai ales ca ai timpul de partea ta. Fii atent/a la orice noi idei care te-ar putea ajuta pentru a rezolva aceste probleme. Impartaseste cu cei din jur creativitatea ta si vei fi cu siguranta apreciat/a.

Horoscop 2017 Fecioara - Dragostea in 2017 ľ Cupluri


In 2017, viata amoroasa va fi lina si fara probleme pentru cei din zodia Fecioarei. Totul va decurge intr-o maniera pozitiva si vei invata din greselile trecutului. Nu ezita sa te destainui si sa te consulti cu partenerul/partenera. Incearca sa intelegi care sunt opiniile sale, ce ii place si ce nu. Asigura-te ca iti exprimi clar ideile si opiniile catre persoana iubita. Iti vei vedea relatia dintr-o noua perspectiva in acest an. Este un moment prielnic pentru a face schimbari in viata de cuplu, mai ales daca te gandesti la acestea de ceva vreme. Cam pe la jumatatea anului relatia ta va fi cuprinsa de un nou val de romantism si pasiune. Nu este un moment bun pentru a lua decizii rationale. E mai bine sa iti urmezi inima, decat sa asculti ce iti zice ratiunea. Sfarsitul lui 2017 iti va aduce si cateva schimbari emotionale. Fii gata sa le infrunti cu usurinta.

Pe masura ce trece anul, veti fi atrasi intr-o apreciere mai intima a unuia fata de celalalt. Micile particularitati personale vi se vor parea emotionante dar nu va veti putea explica de ce.
Veti imparti aceleasi opinii asupra problemelor din exterior, lucru care va va aduce mai aproape in relatia de cuplu. Toate aceste mici lucruri, vegheate de pozitia lui Venus in zodia Taurului la jumatatea lunii Iunie, nu vor face decat sa va consolideze relatia din ce in ce mai mult. Aceasta devine din ce in ce mai incitanta!

Horoscop 2017 Fecioara - Dragostea in 2017 ľ Persoane fara partener


Anul acesta parca vei simti nevoia sa te asezi la casa ta din cauza ca la inceputul lui 2017 Soarele si Luna se afla in zodia Capricornului, totodata Luna facand casa si cu Marte in zodia Balantei. Asadar, vei interpreta semnele venite din partea celorlalti ca fiind sugestii de a-ti gasi pe cineva cat mai repede.
Inceputul anului chiar pare un moment prielnic pentru a incepe o noua relatie. Cu planeta Neptun in zodia Pesti care iti tine de sase cand vine vorba de comunicare, ai putea simti ca noile relatii evolueaza mai repede de cat te-ai asteptat.
Cu toate acestea, iti poti permite sa iei lucrurile mai usor. Noile prietenii sunt in siguranta si pot fi afectate doar daca te vei grabi sa iti faci planuri de viitor desi nici macar nu te-ai gandit bine la acestea. Daca ai impresia ca vei construi ceva trainic si rezistent nu te opri la jumatatea drumului si sa zici ca e indeajuns.
Ai oportunitatea de a testa relatia ta si in acelasi timp sa te simti bine. Ia-o usor si nu lasa pe nimeni sa te oblige sa iti iei angajamente, mai ales daca nici unul dintre voi nu e pregatit.

Horoscop 2017 Fecioara - Cariera si bani in 2017

In acest an, cariera iti va aduce multa satisfactie si siguranta financiara. Ar fi un moment bun pentru a-ti consolida statutul si pentru a-ti crea noi legaturi profesionale. Norocul si bunastarea sunt de partea ta, deci tot ce atingi se va transforma in ôaurö. Ai grija, sa nu iti impui ideile asupra colegilor si a superiorilor. E important sa iei in considerare si parerile lor. E mai bine sa eviti confruntarile directe si dezbaterile care au legatura cu domeniul in care activezi pentru ca iti vor putea afecta planurile de viitor.

Probabil vei afla si cateva lucruri care ti-au fost ascunse in tot acest timp, dar nu fi socat/a caci nu tu esti tinta lor. Incearca sa inveti din greseli. A doua jumatate a lui 2017 va fi propice pentru a incepe noi business-uri sau pentru a face o schimbare. Nu conteaza despre ce este vorba, deoarece la sfasitul anului 2017 vei culege si roadele muncii tale.

Zodii Soare si Luna

Leu
Soare in Leu
26 grade
Rac
Luna in Rac
25 grade

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2017 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Site dezvoltat si administrat de DCwebdesign.ro