Horoscop 2017 Rac

rac

Horoscop 2017 Rac, previziunile pe tot anul

Horoscop 2017 Rac - Viata sociala si personala in 2017

In 2017 trebuie sa iesi din zona ta de confort si sa iti pui planurile in aplicare. Cei din jurul tau vor fi surprinsi de aceasta noua perspectiva, dar nu te vei lasa influentat/a. Nu te mai stresa atat de mult si porneste la drum cu multa incredere, vigoare si energie. Cea de-a doua jumatate a lui 2017 ar putea aduce probleme din trecut dar nu te speria pentru ca vei trece peste ele. Acest an iti va aduce multe oportunitati. Nu visa cu ochii deschisi si incepe sa lucrezi pentru a-ti materializa toate visele.

Horoscop 2017 Rac - Dragostea in 2017 ľ Cupluri

In 2017, viata ta amoroasa va fi pe un drum ascendent. Vei putea rezolva orice disputa care a afectat cuplul in ultima perioada. Vei avea cateva rabufniri emotionale, dar nu uita ca trebuie sa iti pastrezi calmul. Vei avea parte de dezamagiri, dar acestea vor fi si bune sanse de a schimba ceva la tine.

Vei fi mult mai deschis/a si mai apropiat/a fata de partener/a in 2017. Spre jumatatea anului totul se va rezolva in relatia de cuplu, iar sfarsitul anului te va gasi intr-o relatie plina de armonie in ciuda inceputului de an turbulent. Mai multe divergente ar putea aparea pe parcursul anului, iar tu va trebui sa fii primul/prima care incearca sa le resolve. Noi relatii si intrevederi vor marca acest an.

Horoscop 2017 Rac - Dragostea in 2017 ľ Persoane fara partener


Acest an va fi propice pentru tine. Esti predispus/a sa cunosti pe cineva in prima parte a acestui an care iti provoaca multe sentimente placute, desi o relatie cu aceasta persoana nu se va intrevedea imediat.
Totusi, coexistenta lui Venus si a lui Neptun in zodia Pesti de la inceputul lunii Aprilie va primi un impuls si de tranzitul lui Jupiter prin zodia Racului. Toata aceasta activitate a semnelor de apa este de bun augur asupra iesirilor in oras, a noptilor calde si relaxante.
Ocazie buna pentru a duce relatia la un alt nivel se poate intrevedea la sfarsitul lunii Iulie cand Luna,Venus si Mercur se vor pozitiona in semnul tau. Atat Luna cat si Venus, in special, vor face casa buna cu Neptun in Pesti, in timp ce Soarele se intalneste cu zodia Leului pentru a te avertiza asupra pericolelor care pandesc asupra stabilitatii relatiei actuale. Chiar daca lucrurile pot scapa de sub control, tu si partenerul/a puteti linisti apele. Poti evita ca o discutie sa se transforme intr-o cearta sau un adevar intr-o minciuna.
Totul depinde de conexiunea ta cu persoana de cuplu si de schimbarea strategiei atunci cand este nevoie. Aceste momente cruciale pot face o diferenta pentru restul anului asa ca profita din plin de ele!


Horoscop 2017 Rac - Cariera si bani in 2017


In acest an, Racilor le va fi mai greu in ceea ce priveste cariera in special daca nu beneficiaza de ajutor. Cu toate acestea, munca in echipa si cooperarea in afaceri le va fi prielnica.Creativitatea va fi punctul tau forte, iar ideile tale originale vor fi puse in valoare, cu siguranta. Vei intampina cateva obstacole in ceea ce priveste relationarea cu superiorii/ colegii/ partenerii de afaceri, dar nu trebuie sa le iei prea in serios ci sa iti continui munca. Timpul va fi de partea ta, dar ai grija sa nu depasesti anumite termene. Planetele sunt perfect aliniate pentru ca tu sa excelezi in domeniul profesional in ciuda tuturor greutatilor si obstacolelor intampinate. Nu iti pierde individualitatea in procesul de rezolvare al conflictelor profesionale.

Zodii Soare si Luna

Leu
Soare in Leu
26 grade
Rac
Luna in Rac
25 grade

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2017 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Site dezvoltat si administrat de DCwebdesign.ro