Horoscop 2017 Sagetator

Sagetator

Horoscop 2017 Sagetator, previziunile pe tot anul

Horoscop 2017 Sagetator - Viata sociala si personala in 2017

In 2017, te vei axa mai mult pe dezvoltarea personala. Vei simti nevoia sa evoluezi in loc sa te complaci in aceeasi rutina care te-a tinut pe loc pana acum. Toate actiunile tale vor fi directionate catre viitorul tau si vei capata o perspectiva mai buna asupra vietii tale de pana acum. Vei gandi mai matur si vei lua cateva decizii importante cu privire la anumite relatii din viata ta. Nu te teme sa ii indepartezi pe cei care vor sta in calea libertatii, independentei si dezvoltarii tale personale. Toate aceste eforturi se vor vedea la sfarsitul anului cand vei si culege roadele acestor schimbari binevenite.

Horoscop 2017 Sagetator - Dragostea in 2017 ľ Cupluri


Viata amoroasa va avea de suferit in 2017. Posesivitatea ta si atitudinea insensibila vor fi o mare problema pentru relatia de cuplu. Este mai bine sa discuti cu persoana iubita si sa dai la o parte orice neintelegere care v-ar putea afecta relatia. Spre jumatatea anului, perspectiva ta asupra vietii de cuplu se va schimba.

Astfel, nativii din Sagetator care nu sunt pe deplin multumiti de actuala relatie isi vor cauta un nou partener/o noua partenera, asa ca viata lor de cuplu va suferi multiple fluctuatii in acest an. Sfarsitul de an te va ajuta sa iti dai seama ce anume doresti de la o relatie, astfel vei capata mai multa incredere in tine si nu te vei mai lasa influentat/a de trecut.


Horoscop 2017 Sagetator - Dragostea in 2017 ľ Persoane fara partener


Pentru tine pare ca anul incepe cu piciorul stang cand vine vorba de dragoste. De exemplu, Venus in zodia Capricornului formeaza o cuadratura cuá Marte in zodia Balantei provocand ca fiecare posibila sansa a unei relatii sa stagneze.
Venus intra in zodia Varsatorului la inceputul lunii Martie, exact inainte ca Jupiter sa capete o traiectorie directa in viata ta romantica care te poate da peste cap. Prietenii noi, cu diferite interese sunt deodata in gandurile tale. Modul in care comunici cu cealalta persoana vor face ca intalnirile voastre sa tina cat mai mult timp si sa fie placute.
Activitatea intensa a Semnelor de Foc in restul verii, mai ales in August si Septembrie, pot doar sa te ajute in noua relatie, insa fii atent/a! Sa nu te astepti la prea mult, prea din scurt. Focul dintre voi nu poate fi tot timpul constant si daca incerci sa il intensifici s-ar putea sa te arzi. Va trebui sa te multumesti si cu perioadele de relativa inactivitate. Dar asta e in regula, deoarece haurile vietii vor face ca si culmile acesteia sa para mai mari decat sunt deja!


Horoscop 2017 Sagetator - Cariera si bani in 2017


Abilitatea de a percepe si de a asimila noi informatii iti va fi de folos in 2017...

Zodii Soare si Luna

Leu
Soare in Leu
26 grade
Rac
Luna in Rac
25 grade

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2017 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Site dezvoltat si administrat de DCwebdesign.ro