Horoscop 2017 Scorpion

Scorpion

Horoscop 2017 Scorpion, previziunile pe tot anul

Horoscop 2017 Scorpion - Viata sociala si personala in 2017

Anul 2017 va fi extrem de interesant pentru tine pentru ca iti va deschide calea catre noi perspective. Vei scapa de anumite situatii care nu iti dadeau pace de ceva timp incoace. Vei descoperi tot felul de noi posibilitati atat in plan profesional cat si in plan personal. In acest an, dezvoltarea va fi principala ta ocupatie. Un nivel ridicat de energie te va ajuta sa iti atingi telurile si dorintele din 2017.

Vei pune capat si catorva proiecte care ti-au consumat mare parte din energie in anii anteriori. Spre jumatatea anului s-ar putea sa infrunti anumite temeri sau probleme pe care trebuie sa le tii sub control si sa nu le dai atat de multa importanta. Trebuie sa fii alert/a in acest an pentru ca s-ar putea sa treci cu vederea anumite oportunitati.

Fii indraznet/indrazneata, infrunta obstacolele care iti vor iesi in cale si ramai calm/a! Nu trebuie sa fii ranchiunos/ranchiunoasa caci cu siguranta va fi un an excelent!

Un lucru important de care trebuie sa tii cont este ca fiecare informatie pe care o vei primi anul acesta iti va fi de ajutor. Acestea te vor ajuta sa faci fata persoanelor dificile, lucru foarte important pentru tine, atat in viata personala cat si cea profesionala! Tine ochii deschisi si urechile ciulite!

Horoscop 2017 Scorpion - Dragostea in 2017 Cupluri

In 2017, iti vei gasi marea dragoste. Trebuie sa fii consecvent/a in actiunile fata de persoana iubita si nu asculta gurile rele care vor incerca sa distruga relatia inca de la inceput. Orice s-ar spune, acasa esti cu adevarat iubit/a. Ar putea aparea si cateva evenimente care iti vor schimba calea in dragoste.

Trebuie sa reactionezi pozitiv la aceste schimbari. Jumatatea anului iti va afecta latura romantica si pasionala, dar nu te lasa influentat/a si tine cont de convingerile tale in viata. Vei vedea ca vei cuceri persoana iubita pana la urma. Acest and va fi plin de multe faze emotionale si pasionale care vor veni in mod neasteptat dar vor trece la fel de repede. Important este sa reusesti sa le faci fata cu brio.


Horoscop 2017 Scorpion -
Dragostea in 2017 Persoane fara partener


Pentru nativul din Scorpion care inca nu si-a gasit jumatatea, anul 2017 va reprezenta o dilema. Nu esti sigur ca cineva cu care te intalnesti ( sau cu care vrei sa te intalnesti) este interesat de tine, dar in acelasi timp nu consideri ca aceasta persoana ar fi interesata de altcineva.

In primele trei luni ale lui 2017, in urma sextilului Lunii cu Venus in Capricorn care se mareste in mod ciudat in prezenta Lunii si a conjunctiei lui Saturn cu zodia ta, vei primi semnale amestecate de la persoana de care esti interesat/a.

Desi, vei avea impresia ca trebuie sa iti exprimi sentimentele mai des, nu poti banui intotdeauna daca acestea vor fi percepute cum trebuie.

Cu intrarea planetei Venus in zodia Pestilor la inceputul lunii Aprilie va trebui sa iesi putin din zona ta de confort, dar acest lucru este mai mult un acord acceptabil decat o intelegere adevarata.

Oricum, aceste legaturi nu trebuie ignorate deoarece prezenta Lunii, a Soarelui si a planetei Venus in Scorpion la sfarsitul lunii Octombri iti vor deschide calea spre noi sanse. S-ar putea ca chimia dintre voi sa fie mai puternica incepand cu aceasta perioada sau poate aparea chiar o persoana noua de care esti interesat/a. Totul depinde de ce vei alege tu!


Horoscop 2017 Scorpion - Cariera si bani in 2017


In acest an iti vei putea infrunta competitorii fara probleme. A venit timpul sa iti iei revansa. Dar nu te multumi doar cu atat, trebuie sa fii destul de puternic/a incat sa infrunti si cele mai grele probleme. Vei vedea ca tot efortul depus va fi de partea ta, de aceea trebuie sa fii optimist/a. Daca te concentrezi pe ceea ce ai de facut si esti loial/a vei vedea ca vei intra si in gratiile superiorilor tai. Cu toate acestea, spre jumatatea anului vor aparea si...

Zodii Soare si Luna

Sagetator
Soare in Sagetator
3 grade
Varsator
Luna in Varsator
18 grade

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2017 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Site dezvoltat si administrat de DCwebdesign.ro