Horoscop 2017 Varsator

Varsator

Horoscop 2017 Varsator - previziuni pentru tot anul 2017

á

Horoscop 2017 Varsator - Viata sociala si personala in 2017

S-ar putea sa nu iti vina sa crezi ca ai toate raspunsurile la intrebari, dar anul acesta le vei avea la timpul potrivit. Daca vei cauta ajutor la cei din jur, nu vei fi in totalitate de acord cu acele sfaturi.
Prezenta Soarelui in zodia ta formeaza o cuadratura cu Saturn in zodia Scorpionului in luna Februarie, in timp ce Luna in zodia Racului se opune lui Venus in Capricorn. Ca urmare a acestui lucru, vei simti ca logica ta este diferita de cea a celorlalte persoane si totusi vei simti ca actiunile tale sunt justificate. Va trebui sa fii atent la actiunile intreprinse la inceputul acestui an, dar nici nu te vei multumi doar sa indeplinesti dorintele celor din jur.
Pe masura ce timpul trece, vei primi din ce in ce mai multe incurajari pentru solutiile tale mai neconventionale. Prietenii tai vor fi uimiti cand vor vedea ca sfaturile primite de la tine functioneaza cu adevarat. Asadar, daca este ceva ce vrei sa faci (in limitele ratiunii) si care nu se incadreaza in limitele intelepciunii conventionale, nu-l respinge din prima.
Saturn iese de sub influenta Scorpionului si intra sub cea a Sagetatorului la sfarsitul lunii Decembrie, moment in care vei beneficia mai mult decat ai crezut de pe urma intuitiei tale ridicate.

Horoscop 2017 Varsator - Dragostea in 2017 ľ Cupluri

á

Nu te agita prea mult in prima parte a anului daca vezi ca intre tine si persoana iubita nu merg lucrurile foarte bine. Venus se afla in zodia Capricornului in aceasta perioada, la fel ca multe alte semne zodiacale, dandu-ti de inteles ca trebuie sa fii mai practic/a.
Nu te vei simti foarte cooperativ/a si nu vei vrea sa faci compromisuri, dar iubitul/a ar cam vrea sa stie ca sunteti pe aceeasi pagina. Cu planeta Mercur care oscileaza intre zodia ta si zodia Pestilor, ai sansa sa iti exprimi propiile sentimente in timp ce tii cont si de cele ale persoanei iubite.
Cu putin efort din partea amandurora va veti sincroniza din nou. Nu veti fi intotdeauna de acord, dar gandurile voastre se completeaza unul pe celalalt.
Avand Soarele in zodia Gemenilor si Luna si planeta Marte in zodia Balantei la inceputul lunii Iunie, vei avea puterea sa faci doua voci opozante sa functioneze intr-o armonie perfecta pe care nu multi o vor intelege. Relatia ta merge bine si va continua astfel, dar nu te chinui prea mult sa iti dai seama cum functioneaza!

Horoscop 2017 Varsator - Cariera si bani in 2017

Anul acesta nu iti va fi foarte greu sa gandesti in afara conventionalului ľ nu ca ti-ar fi vreodata prea greu. De fapt, pentru tine, nu exista conventional...

Zodii Soare si Luna

Leu
Soare in Leu
26 grade
Rac
Luna in Rac
25 grade

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2017 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Site dezvoltat si administrat de DCwebdesign.ro